Frymburk H253 - Relaxační pobyt

  • ubytování: hotel ****
  • strava: polopenze
  • doprava: vlastní
Wellness hotel se nachází na břehu Lipenské přehrady v městečku Frymburk, nabízí vysoký standard kvality ubytovaní, gastronomických služeb, wellness a spa služeb, součástí hotelu je wellness centrum a aquapark. Lipno a jeho blízké okolí má velký potenciál pro sportovní vyžití a relaxaci. V létě - pěší turistika, cykloturistika, nordic walking, in-line bruslení, plavání, rybaření, vyjížďky lodičkou nebo šlapadly, aj. V zimě - sjezdové lyžování v blízkých ski areálech na české i rakouské straně, běh na lyžích a bruslení na zamrzlém Lipně, aj.

Výlety: Knížecí Stožec (1226 m), Nová Pec - Plešné jezero (pod horou Plechý - 1378 m), zámek Český Krumlov, klášter ve Vyšším Brodě a Zlaté Koruně.

Vybavení a služby: dvě restaurace, lobby bar, cukrárna, dětský koutek, squash, bowling, biliard, fitness centrum, stolní tenis, dětské hřiště, víceúčelové asfaltové hřiště a hotelový přístav.

Lázeňské a wellness procedury: relaxační masáž, sportovní masáž, masáž zad voskem, masáž obličeje, čokoládová masáž, medová masáž, reflexní terapie; thajské masáže: klasická, olejová, královská, nohou, horkými kameny; ajurvédské masáže: celého těla, hlavy, šíje a ramen, chodidel, zeštíhlující detoxikační zábal, anticelulitidový zábal, suché uhličité koupele, Vichy peeling, květinový peeling, lymfatické masáže, Turecká lázeň Hammam, aroma koupel, Afroditina koupel, Kleopatřina koupel, rašelinová koupel se zábalem, aj.

Saunový svět – Finská sauna 100°C, Vário Sauna 70°C, Solná lázeň 45°C, Orientální lázeň 48°C, Infrakabina. Pro ochlazení a očistu po terapiích poslouží mlhová sprcha, ochlazovna s ledovou tříští, Kneippova terapie nebo odpočívárna s vyhřívanými lehátky.

Aquapark - na ploše 1500m2 nenajdete jen plavecké dráhy, ale také různé atrakce. Nechte se unášet divokou řekou nebo laskat bublinkami v perličkovém lůžku. Na děti čeká 50 m dlouhý tobogán. Nejmenší se zabaví na brouzdališti, zatímco rodiče se nahřejí ve whilpoolu. V aquaparku můžete také využít moderně vybavené kardio fitness centrum.

Hotel je nekuřácký, má bezbariérový přístup, nabízí možnost hlídání dětí.

Také je možnost ubytování s domácími zvířaty. (Podmínkou malé nebo střední plemeno, poplatek za noc 300,-Kč), do hotelové restaurace, Well & Wine restaurace a wellness centra je zvířatům vstup zakázán.

Stravování: polopenze

snídaně formou bufetu, obědy formou menu nebo a la carte (výběr z jídelního lístku), večeře formou menu, bufetu nebo a la carte (výběr z jídelního lístku), na požádání zajistíme bezlepkovou dietu a bio potraviny.

Ubytování: hotel ****

Pokoje jsou 1lůžkové, 2lůžkové, 2lůžkové pokoje kategorie Superior, Junior Suite nebo rodinné pokoje až pro 4 osoby. Jsou vybaveny koupelnou s toaletou a vanou nebo sprchou, LCD satelitní televizí, telefonem, trezorem a vysoušečem vlasů. Na pokojích lze využít bezplatné wifi nebo kabelové připojení. Pokoje Superior mají navíc trezor, balkón a výhled dopředu na Lipenské jezero. Rodinné pokoje mají dvě oddělené ložnice, vhodné pro max. 4 osoby, Junior Suite mají oddělenou ložnici a obývací místnost s možností přistýlky.

Cena od 3 090 Kč

Další termíny zájezdu

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji
  • 2x snídaně formou bohatého bufetu
  • 2x večeře formou bohatého bufetu
  • 1x vstup do solné jeskyně (45 min)
  • volný vstup do aquaparku

Cena nezahrnuje

  • Příplatek za jednolůžkový pokoj/noc (příplatek: 350 Kč)
  • Příplatek za pokoj DBL superior/noc (příplatek: 200 Kč)
  • Příplatek za pokoj junior suite/noc (příplatek: 400 Kč)
  • Na místě se hradí rekreační poplatek.
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 3 dny (příplatek: 42 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 3 dny (příplatek: 36 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 3 dny (příplatek: 81 Kč)