Kašperské Hory, LÁZEŇSKÝ WELLNESS KOKTEJL

  • ubytování: hotel
  • strava: polopenze
  • doprava: vlastní
Hotel se nachází v centru města Kašperské Hory. Tento stylový hotel v srdci Šumavy, na trase Srní, Kvilda, Modrava, nabízí komfortní a cenově přístupné pobyty na Šumavě. Město se slavnou historií láká turisty krásami okolní přírody Národního parku, četnými možnostmi pěší turistiky, cykloturistiky, sjezdového a běžeckého lyžování.

Výlety: město Kašperské Hory, hrady Kašperk, Velhartice a Rabí, sklárna Annín, rozhledny - Javorník, Sedlo, Svatobor, …

Služby a vybavení: Areál na ploše 300 m2 nabízí relaxační bazén s protiproudem, dnové a boční trysky, večerní podvodní osvětlení a hvězdnou oblohu. Dále je k dispozici sauna a ochlazovací sprchy. Nezbytná je rovněž relaxační místnost s příjemnou hudbou a také masážní salón se širokou nabídkou klasických i moderních masáží, z nichž největším hitem jsou relaxační rituály za použití luxusní francouzské kosmetiky SOTHYS.
Projekt Šumavské lázně - je zcela ojedinělý a unikátní v rámci České republiky (provoz od ledna 2013). Technologicky moderní balneo provoz je výhradně orientován na bylinné procedury včetně koupelí, bylinných pár a zábalů. Hluboké sklepení a přes 5 m vysoká klenba Vás podvědomě vrátí do 16. století. Ohromeni zůstanete jistě i při vstupu do jeskyně, která je neodmyslitelnou součástí lázeňského provozu a využívá se pro speleoterapii, posílení organismu a celkovou relaxaci. Veškeré lázeňské produkty jsou z čistého prostředí Šumavy. Z čerstvých bylin sbíraných na soukromých horských pastvinách jsou připravovány speciální směsi pro lázeňský provoz. Rovněž rašelina a jíly nesou značku s logem Šumava.
V hotelovém parku si lze zahrát tenis, badminton, petangue, kroket, popřípadě jiné parkové hry.

Informace k pobytu: s ohledem na lázeňský provoz je hotel nekuřácký, včetně všech středisek, bez domácích zvířat, Adults only (děti pouze od 15 let věku).

Stravování: polopenze

Snídaně podáváme ve snídaňové restauraci formou bohatých švédských stolů. Za příznivého počasí si můžete snídani vychutnat na letní terase umístěné v hotelovém parku, která pevně navazuje na snídaňovou restauraci.
Nekuřácká hotelová restaurace je zřízena v zámeckém stylu a nabízí komfortní posezení s příjemnou atmosférou a profesionální obsluhou. Restaurace nabízí pokrmy mezinárodní i tradiční české kuchyně, zvěřinové speciality a vegetariánské, dietní i dětské pokrmy. Vše je připravováno vždy z kvalitních a čerstvých surovin. Můžete si vybrat z nabídky á la carte nebo využít hotelovou polopenzi. K vychutnání kulinářského zážitku přispěje také nabídka kvalitních moravských i zahraničních vín.

Hotelová vinárna je důmyslně umístěna ve sklepních prostorách původního pivovaru ze 13. století a okouzlí Vás svými překrásnými klenbami a dobovou atmosférou. Vinárna, která nabízí široký výběr moravských vín a k tomu vhodnou gastronomii, je otevřena pouze při větší obsazenosti hotelu a to v pátek nebo v sobotu od 17:00 do 24:00hod.
Kávu či chladivý nápoj si můžete vychutnat na letní terase nebo na lehátku v hotelovém parku.

Ubytování: hotel

Stylově zařízené pokoje a apartmány v anglickém stylu. Kvalitu ubytování umocňuje na každém pokoji nová, ekologická TV (Full HD LED se vstupy pro připojení USB, HDMI nebo DVD), telefon a v apartmánech také mini-lednička. Převážná část koupelen je vybavena vanami, samozřejmostí je vysoušeč vlasů, kosmetika, koupací plášť a pantofle.
Vaši bezpečnost a bezpečnost Vašeho majetku garantuje kartový zámkový systém. Cennosti Vám uložíme v recepci v hotelovém trezoru.

Cena od 6 590 Kč

Další termíny zájezdu

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • 5x přenocování
  • 5x polopenze (snídaně, večeře)
  • 1x vířivá koupel se solí z mrtvého moře + zábal
  • 1x perličková koupel s bylinným olejem a chromoterapií + zábal
  • 1x bahenní zábal z mrtvého moře - částečný
  • 1x rašelinový zábal zad
  • 1x částečná masáž - záda
  • 4x speleoterapie v jeskyni
  • 4x koupel dolních končetin s akupresurou (Priessnitzova metoda)
  • volný vstup do relaxačního bazénu s hvězdnou oblohou denně od 7.00 do 21.30 hodin.
  • k dispozici koupací plášť a domácí obuv.
  • V letním období v ceně tenisový kurt, lehátka, hotelový park.

Cena nezahrnuje

  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 6 dní (příplatek: 84 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 6 dní (příplatek: 72 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 6 dní (příplatek: 162 Kč)