Lignano Sabbiadoro, Villa Lucchese - 8 denní pobyt

  • ubytování: apartmán
  • strava: vlastní
  • doprava: vlastní
Na letní pobyty zakoupené do 24.3.2018 Vám stačí uhradit zálohu jen 500,-Kč / osoba.

Villa Lucchese je nová moderní rezidence, která se skládá z 15 apartmánů, všechny mají velkou terasu, bezplatné Wi-fi, bezpečnostní dveře, vlastní parkoviště, střešní solárium s lehátky a výtahem, před vilkou je malý hrací koutek pro děti. Vila se nachází se asi 200m od centra Lignano Sabbiadoro a cca 500m od písečné pláže. Pobyt s malým pejskem bez příplatku, nutno nahlásit předem.
Vratná kauce není vyžadována, klient je povinen předat apartmán v pořádku a případné škody uhradit.

SABBIADORO je nejrušnějším místem oblíbeného letoviska Lignano a vyznačuje se čilým denním i nočním životem. Promenády lemuje množství restaurací, pizzerií, kaváren, obchodů i luxusních butiků, zároveň zde však najdete i hezké rezidenční zóny klidu s vilkami a rezidencemi a elegantními hotely.
Pláž v Lignano Sabbiadoro má jemný písek. Na pláži si můžete za poplatek vypůjčit slunečníky, lehátka, surfy i šlapadla. Pláž v Lignano Sabbiadoro má i volné části (zdarma) bez slunečníků a lehátek. Moře v Lignanu se postupně svažuje, má mělké dno a je tedy vhodné pro malé děti i neplavce. Moře je čisté o čemž svědčí modrá vlajka. Průměrná teplota vody v měsíci červnu je 21°C, v červenci 26°C, v srpnu 25°C a v září 21°C. Lignano Sabbiadoro nabízí širokou škálu možností ke sportování – tenis, golf, plavání, potápění, jachting, rybaření, windsurfing, bowling, střelba, plážový volejbal, aerobik. Můžete zde strávit celý den v jednom ze zábavních parků, jako jsou Aquasplash, Gulliverlandia, Junior Park a Gommosi. Každé pondělí se zde konají typické trhy s mnoha stánky.
Na místě je v italské kanceláři klientům k dispozici český delegát, u kterého je možné zakoupit i některý z mnoha nabízených výletů jako jsou: Benátky, Terst, Aquilea, Marano Lagunara, Muslickovy ostrov, Oasa reky Stella.

Ubytování: apartmán

Jednopokojové studio (3-4 osoby) S4: je složený z jednoho velkého pokoje s dvoulůžkem, kuchyňského koutu s rozkládací postelí pro další 2 osoby, koupelna se sprchou, WC. SAT-TV, trezor. Venkovní terasa je vybavená stolkem a židlemi.

Apartmán typu Bilo (3 osoby) A3: mají ložnici s dvoulůžkem a dalším samostatným lůžkem, oddělená vybavená kuchyně, koupelna se sprchou, WC. SAT-TV, trezor. Klimatizace za příplatek. Terasa nebo balkón jsou vybavené stolkem a židlemi.

Apartmán typu Bilo (5 osob) A5: obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem a jednolůžkem, koupelna, balkon nebo přímý vstup ven (apartmán může být v přízemí).

Apartmán typu Trilo (7 osob) A7: obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím dvoulůžkem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice s manželským lůžkem a jednolůžkem, koupelna, balkon.

Další termíny zájezdu

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena zahrnuje

  • pronájem apartmánu na 7 nocí / 8 dní dle zvoleného tipu
  • spotřeba energií
  • parkoviště
  • služby českého (slovenského) delegáta.

Cena nezahrnuje

  • Cena zájezdu neobsahuje: pobytovou taxu, závěrečný úklid 30 EUR / apartmán.
  • Volitelný poplatek: klimatizace 35 EUR / apartmán, povlečení (za týden) 5 EUR / osoba, ručníky (za týden) 5 EUR / osoba.
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 8 dní (příplatek: 240 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 8 dní (příplatek: 200 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 8 dní (příplatek: 440 Kč)
  • Autobusová doprava (obousměrná jízdenka pro jednu osobu) odjezdová místa - Praha, Benešov, Tábor, Příbram, Písek, České Budějovice (příplatek: 2090 Kč)
  • Svoz Ústí n.L., Teplice, Most, Chomutov (příplatek: 250 Kč)
  • Svoz Liberec, Jablonec n.N., M. Boleslav; Poděbrady, Ml. Boleslav, Slaný, Kladno (příplatek: 200 Kč)