Mariánské Lázně, Olympia H280 - Wellness pobyt

  • ubytování: hotel ****
  • strava: polopenze
  • doprava: vlastní
Luxusní hotel se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Mariánských Lázní, v klidném centru města, v horní části lázeňské zóny, blízko lesů a lázeňských parků. Od světoznámé lázeňské kolonády se Zpívající fontánou je vzdálen cca 500 metrů. Hotel má špičkové vybavení a úrovní poskytovaných služeb uspokojí nadstandardní požadavky náročných tuzemských a zahraničních klientů. Vedle klasické lázeňské léčby nabízí hotel i mnoho druhů relaxačních a wellness pobytů.

Výlety do okolí: park Boheminium, klášter Teplá, zámek Kynžvart, hrad Bečov, rezervace Kladská, přírodní rašeliniště SOOS, historické město a hrad Loket.

Vybavení a služby: Lobby bar, restaurace Athena a Sophia, konají se zde pravidelné klavírní a taneční večery. Internetový koutek v hotelové hale. Happy hours patří k příjemným bonusům hotelového pobytu. Recepce nabízí služby směnárny, hotelový trezor, faxové a kopírovací služby, čištění obuvi, praní prádla, žehlení oděvů a prodej hygienických potřeb. K dispozici je zpoplatněné podzemní garážové stání.

SPA & WELLNESS
Spa & Wellness centrum hotelu „Balneo“ se nachází v prvním patře, na ploše téměř 700 čtverečních metrů. Služby Spa & Wellness centra může klient využívat sedm dní v týdnu od 7 do 21 hodin. Nabídka služeb je velmi široká, zahrnující odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékaře, relaxační a wellness procedury, přístrojovou terapii, speciální druhy masáží, bazén 9 x 5 m se slanou vodou, protiproudem, s masážními lůžky, několik druhů saun - v ceně pobytu možnost bezplatného využití finské sauny se solnými kameny, tradiční parní sauny a relax room. Pobyt je možné zpříjemnit také využitím luxusního hotelového kosmetického salonu.
Speciální lázeňský léčebný program je sestavován po konzultaci s lékařem a vychází z aktuálního zdravotního stavu a potřeb klienta. V rámci programu je využíváno velké množství přírodních produktů, které jsou pro Mariánské Lázně charakteristické. Minerální vody, slatinné zábaly a koupele, aplikace plynů a peloidů. Čtyři desítky přírodních léčivých pramenů, vyvěrající plyny a ložiska slatiny se zde používají na léčení onemocnění ledvin, močových cest, nervových chorob, nemocí dýchacích a pohybových ústrojí. Wellness a Relax programy jsou reprezentovány několika druhy cenových balíčků, které vedle ubytovaní a stravování zahrnují již některé procedury. Balíčky jsou zaměřeny již pro konkrétní typ klienta. Některé využijí budoucí maminky, jiné pracovně velmi vytížení manažeři. Struktura balíčků je koncipována tak, aby uspokojila nejrozmanitější potřeby klientů.
Pokud se klient rozhodne pro vlastní výběr procedur, může si tyto objednat na balneorecepci a odborný personál Spa a Wellness centra, Vám ochotně poradí při jejich volbě.

PROCEDURY POSKYTOVANÉ V RÁMCI LÉČEBNÝCH POBYTŮ
Masáže: klasická částečná masáž, reflexní masáž.
Termoterapie: infračervený zářič, infrasauna, lavaterm, parafinový zábal na ruce, na prostatu, slatinný zábal.
Fyzioterapie: míčová terapie individuální, rehabilitační cvičení.
Hydroterapie: Aquagym, Kneippova nožní koupel, koupel bylinná, perličková, přísadová, slatinná, uhličitá.
Přístrojová terapie: biostimulační laser, elektroléčba, inhalace, lymfatická část. masáž přístrojová, magnetoterapie, plynové injekce, částečná koupel plynová, ultrazvuk.

NADSTANDARDNÍ LÉČEBNÉ PROCEDURY
masáže - anticelulitidová, aroma regenerační, čokoládová, lomi-lomi, manuální lymfatická, plosky nohou, romantická, shiatsu, thajská, tibetská, uvolňující, wellness, ajurvéda,
Dále pak termo spa zábaly, Dornova individuální terapie, flexi-bar, hydroxeur, twiggy koupel, hydrocolon, oxygenoterapie, solárium.

Hotel obdržel od Českého inspektorátu lázní (Ministerstvo zdravotnictví) speciální oprávnění k používání přírodních léčivých zdrojů k lázeňské léčbě.
Léčivé zdroje v naší balneoterapii:
V hotelu využíváme v balneoterapii přírodní minerální vodu a slatinu.
Nepostradatelnou součástí lázeňské léčby je také klima - krásná příroda, čistý vzduch i nadmořská výška mají také léčebný účinek na některá onemocnění.
Mariánské Lázně patří mezi místa s nejčistějším vzduchem v České republice a zdejší klima se využívá zejména při léčbě respiračních onemocnění.

SLATINA
V hotelu využíváme certifikovanou sírnoželezitou slatinu.
Slatinné zábaly mají blahodárný účinek na pohybový aparát, nervy i pokožku, a jsou jednou z předních procedur v rámci termoterapie.
Hlavní indikace a onemocnění:
nemoci nervové (chronické) – termoterapie
nemoci pohybového aparátu – termoterapie
Unikátní procedury se slatinou:
přírodní slatinný zábal celkový
přírodní slatinný zábal částečný

PŘÍRODNÍ MINERÁLNÍ VODA
V hotelu využíváme certifikovaný Lesní pramen, jehož chemické složení a celková mineralizace je celosvětově unikátní.
Využíván je zejména k inhalační terapii.
Hlavní indikace a onemocnění:
nemoci dýchacího ústrojí – inhalační terapie
Unikátní procedury s Lesním pramenem:
inhalace
inhalační terapie Faset

KULTURNÍ NABÍDKA
festivaly, koncerty, galerie, výstavy, plesy, zahájení lázeňské sezóny, západočeský symfonický orchestr Mariánské Lázně, kluby a diskotéky, 3D Kino, mariánskolázeňská nokturna, městské divadlo, městské muzeum, zpívající fontána.

SPORTOVNÍ NABÍDKA
golfové hřiště, tenisové kurty, jízdárna, zimní stadion, plavecký bazén, turistika a cykloturistika, lanové centrum, nordic walking

Poznámka: cena pro děti nezahrnuje procedury.

Stravování: polopenze

Restaurace Athéna, Sophia a lobby bar v hotelové hale nabízí přátelskou obsluhu a vynikající mezinárodní i tradiční českou kuchyni. Snídaně a večeře jsou zajištěny formou švédských stolů s bohatým výběrem teplých i studených pokrmů, dezertů, čerstvého ovoce a zeleniny. Obědy jsou formou výběru z menu. Po celý den mají hosté možnost objednávek „a la carte“.
Lobby bar - moderní bar v hotelové hale s nabídkou rozmanitých druhů alkoholických i nealkoholických cocktailů a nápojů, které jsou připravovány zkušenými barmany, v denní nabídce je široký výběr kávy a cukrářských výrobků z vlastní hotelové cukrárny.
Etážový servis – kompletní nabídku gastronomických služeb je možno objednat přímo na pokoj po zadání požadavku na hotelové recepci. Odborně zaškolený personál zajistí etážový servis korektně, se všemi prvky kvalitní gastronomie.

Ubytování: hotel ****

83 standardních dvoulůžkových pokojů o celkové užitné ploše 25 čtverečních metrů., 1x Bezbariérový pokoj (38m2), možnost propojení s Double Standard pro případný doprovod. Pokoj se skládá z předsíně s velkou šatní skříní, prostorné koupelny a ložnice. Veškeré vybavení je přizpůsobeno obslužnosti z invalidního vozíku. Koupelna - bezbariérový sprchový prostor o velikosti 4m2, toaleta s držáky, speciální umyvadlo.
1x Romantic Suite(40m2), se skládá z oddělené předsíně, koupelny a prostorné útulné ložnice s francouzským oknem a hvězdným nebem nad postelí.
3x Junior Suite (36m2), 3 Luxury Suite (50m2), se skládá z oddělené předsíně, koupelny, komfortního obývacího pokoje s třemi francouzskými okny a prostorné samostatné ložnice.
4x Superior Suite (49m2), se skládá z velké oddělené předsíně, komfortní koupelny, obývacího pokoje a samostatné ložnice.
2x Royal Suite (74m2), se skládá z oddělené předsíně, prostorné koupelny, komfortního obývacího pokoje o velikosti 45 čtverečních metrů s vlastní střešní věží a prostorné samostatné ložnice.
Pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, zdarma vysokorychlostním internetovým připojením, elektronickým kódovým trezorem, postelí 200x200 (možnost rozdělení), pracovním stolkem, minibarem, black-out závěsy, pokojovým stolkem s příslušenstvím a kuferníkem.
Vybavenost koupelny „suite“ - sprchový kout (v suitech se nachází vana), toaleta, prostorné umyvadlo, vysoušeč vlasů, župan, froté ručníky, froté osuška do Spa & Wellness, sušák na ručníky, hygienické vybavení, včetně koupací čepice, kosmetické zrcátko.

Další termíny zájezdu

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • Osoba na přistýlce sleva 30%.
  • Dítě: do 3 let ZDARMA. Dítě 3 - 10 let sleva 30%.

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování
  • 3x snídaně formou bufetu
  • 3x večeře formou bufetu
  • 1x Uvolňující masáž s olejem (50min) nebo Antistresová masáž (50min)
  • 1x Shiatsu malá (25min)
  • 1x Přírodní termozábal s minerálním bahnem ( 20 min.).
  • volný vstup do hotelového bazénu, parní sauny a finské sauny se solnými kameny
  • župan na pokoji
  • internetové připojení na pokoji.

Cena nezahrnuje

  • Služby za příplatek (pokud nejsou součástí Vašeho balíčku):
  • Domácí zvíře (menší plemena) = 390,-Kč/den (vratná kauce 5000,-Kč).
  • Parking / den (příplatek: 265 Kč)
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj (příplatek: 1590 Kč)
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj (1.4. - 15.11.) (příplatek: 1980 Kč)
  • Na místě se hradí místní poplatek 15,-Kč/osoba den.
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 4 dny (příplatek: 56 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 4 dny (příplatek: 48 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 4 dny (příplatek: 108 Kč)